EnergieAdvies Visser Onafhankelijk, betrokken en deskundig
Algemeen
Prijzen
Offerte
Meer Met Minder
Infraroodfotos
Maatwerkadvies

Maatwerkadvies

Maatwerkadviezen zijn met ingang van 1 januari 2008 in de plaats gekomen voor Energie Prestatie Adviezen (EPA's). Maatwerkadviezen mogen alleen worden afgegeven door gecertificeerde bedrijven die voldoen aan de door VROM afgegeven richtlijnen. EnergieAdvies Visser is volledig gecertificeerd voor het afgeven van maatwerkadviezen voor woningen. Maatwerkadviezen voor utiliteit nemen wij zelf op en verwerken we in de software. Afmelden doen wij via een collega bedrijf.

Juist bij een maatwerkadvies gaat het om de kwaliteit en deskundigheid van de adviseur. Bij een maatwerkadvies wordt namenlijk niet alleen gekeken naar de schil en de installaties van de woning of het gebouw. De adviseur moet ook goed kunnen inschatten en onderbouwen welke maatregelen rendabel zijn en energie besparen. Een maatwerkadvies is interessant voor:

  • Nieuwe eigenaren van woningen of gebouwen,
  • Eigenaren die gaan verbouwen,
  • Eigenaren die de energie willen besparen uit financieel of uit milieu belang.

EnergieAdvies Visser is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van energie in woningbouw en utiliteit. U kunt van ons een deskundig en op uw situatie toegesneden maatwerkadvies verwachten.

Wij bespreken in een persoonlijk gesprek met u het conceptrapport en ontwikkelen in nauw overleg met u een maatregelenpakket dat aansluit bij uw mogelijkheden en wensen. Door nu op een juiste manier te investeren kunt u in de toekomst uw maandlasten verlagen en energie besparen.

Home en contactMaatwerkadviesEnergielabelEnergieAdviesDuurzaamSubsidies